L’IVAM AL TERRITORI

Centres Participants

CRA Terra de riuraus

El CRA Terra de Riuraus està conformat pels aularis d’Alcalalí i de Llíber, a la comarca de la Marina Alta, província d’Alacant. Va nàixer el curs 2019/2020 amb un equip directiu nou i un claustre renovat amb l’objectiu de fer un model d’escola centrat en l’alumnat, una escola propera vinculada a l’entorn immediat i oberta a tota la comunitat educativa. Els  principals trets d’identitat del centre són: ser una escola oberta, inclusiva, capaç de sensibilitzar, formar i educar sobre la importància de el desenvolupament sostenible i l’ecologisme actiu; feminista, plurilingüe i creativa.

CRA La Serra

El CRA La Serra és un centre petit que té als seus 53 alumnes repartits en tres aularis en els municipis d’Els Ibarsos, La Serra de Engalceran i Els Rossildos. Hi ha tres línies generals que marquen la visió educativa de centre, d’una banda, l’educació emprenedora, que dota els alumnes de les eines necessàries per desenvolupar-se com persones en el segle XXI, el treball cooperatiu, habilitats d’expressió oral i escrita i l’ús de les TIC.

CRA La Serranía

El C.R.A. La Serranía comença a funcionar com a tal l’1 de setembre de 2002. Ho integren els aularis de les localitats de Losa del Obispo (capçalera del C.R.A.), Calles, Chulilla i Sot de Chera, situades a la comarca castellano-parlant de La Serranía, a l’oest del territori valencià. El centre adopta el nom de la comarca Los Serranos o La Serranía. Busquen facilitar el contacte entre tot l’alumnat, famílies i professorat a través del seu blog i projectes educatius comuns.

EmailFacebookTwitterInstagram