L’IVAM AL TERRITORI

El Rum-rum serà memorable

El rum-rum serà memorable és un projecte de: Massa Salvatge

Massa Salvatge és un col·lectiu situat a València conformat per Teresa Mata, Lluc Mayol i Alba Oller amb l’objectiu de generar espais, accions, eines i projectes pedagògics des d’una dimensió cultural i política compromesa. 

El col·lectiu va nàixer l’any 2019 com a associació i ara es conforma com una cooperativa sense ànim de lucre. Des d’aleshores ha begut de la trajectòria de les seues components emprant com a base el joc, l’art contemporani, la investigació i la participació social a través de diferents projectes pedagògics realitzats tant des de l’àmbit de la mediació artística com de l’acció social a museus i institucions públiques però també a associacions i col·lectius de base.

Des de l’origen el col·lectiu combina l’acció comunitària (vinculada estretament a l’impuls de l’espai comunitari de La Figuera Benimaclet) amb l’elaboració d’accions i projectes per encàrrec d’institucions i entitats artístiques i educatives de diversa índole.

Fan possible el rumrum

El rum-rum serà memorable és un projecte de: La Figuera

La Figuera és un projecte cooperatiu que impulsa accions i propostes per oferir espais de creixement sobirà, lliure i creatiu en el temps de lleure. La Figuera és un projecte cooperatiu conformat per Teresa Mata Ferrer, Lluc Mayol Palouzié i Alba Oller Benítez persones amb trajectòries singulars, vinculades a les pràctiques pedagògiques i artístiques des de perspectives políticament compromeses. El punt de trobada, i inici del projecte cooperatiu, és l’activació d’un espai comunitari en el context de l’espai Escuela Meme al barri de Benimaclet de València.

L’espai de la figuera es va posar en marxa el setembre de 2019 i funciona amb un col·lectiu de 25 famílies i diverses persones a títol individual que conformen una comunitat al voltant de 45 persones que participen en diversos espais de creació, joc i reflexió com: un obrador d’arts, un col·lectiu artístic de xicalla (La tropa canalla), una escola de pedagogies per a persones adultes, una ràdio participativa amb xicalla durant el confinament, etc. https://www.lafiguerabenimaclet.org/

+ Info: educacio@ivam.es

EmailFacebookTwitterInstagram