Col·leccions de l´IVAM

Perdidos en la ciudad. Vol. 1 y 2

Comprar

La ciutat és un dels símbols més característics de la societat moderna, a ella acudeixen cada any milions de persones cercant una situació econòmica millor i una vida més lliure social i culturalment, fins a tal punt que, en l’actualitat, més de la meitat de la humanitat vivim en espais urbans. Les ciutats són la punta de llança de les experiències més destacades i dels comportaments més audaços, el lloc del màxim desenvolupament de les arts. Per açò, són molts els artistes que tenen com a element central dels seus treballs la vida en les ciutats, unes ciutats enteses (sovint), com un collage de multitud de records i vivències discontínues i fragmentades, com un laberint confús en el qual els habitants es creuen immersos cadascun en els seus propis pensaments.
Aquest catàleg arreplega la idea central d’aquesta exposició: exhibir un gran nombre d’obres que ens permeten conèixer les múltiples visions, els diferents espais i la gran quantitat d’existències humanes que han conformat la vida en les ciutats, en l’últim segle, a través de les obres de la col·lecció de l’IVAM.
Edició en castellà
Rústica
pvp: 40€

Textos José Miguel G. cortés, Mª Jesús Folch, Manuel Delgado, David Estel Herrero, Alicia Guerrero Yeste, Carmen Navarrete, Marta Sanz, Manuel Segade
Any 2016
Pàgines 383
Format 24 x 17 cm
Il·lustracions en color 247
Il·lustracions en BN 152
ISBN 978-84-482-6086-6