L’IVAM presenta l’exposició Caso de estudio. Richard Hamilton. Objectes, Interiors, Autoretrats y Gent

IVAM 07 Novembre 2016

Convocatòria Richard Hamilton

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i la comissària, Teresa Millet, presentaran als mitjans de comunicació l’exposició Caso de estudio. Richard Hamilton. Objectes, Interiors, Autoretrats i Gent el dimecres 9 de novembre, a les 11’00h, amb un recorregut per la mostra.

L’exposició que presenta l’IVAM dins de la seua línia ‘Casos de estudio’ s’articula a partir dels gèneres que l’artista britànic Richard Hamilton (Londres, 1922 – 2011) va fer servir durant sis dècades de carrera dels quals es presenten Objectes, Gent, Interiors i Autoretrats, treballs formalment dispars però conceptualment conseqüents per la interrogació constant sobre la modernitat i la vida diària.

La mostra reuneix una trentena d’obres de l’artista, considerat per la historiografia com un dels responsables de la transformació i desenvolupament de l’art britànic entre 1950 i 1960, i que va tenir un important paper en el naixement de l’art pop, especialment a partir del seu popular collage, Just what is it that makes today’s home so different, so appealing, 1956. La mostra inclou obres pertanyents a la Col·lecció de l’IVAM, documents, catàlegs, punts de lectura i pel·lícules.

  • Dimecres, 9 de novembre, 11’00h
  • Galeria 3 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118
EmailFacebookTwitterInstagram