Absalon Solutions, 1992 Video 7’25’’ © The estate of Absalon Courtesy of the artist and Galerie Chantal Crousel

L’IVAM presenta l’exposició ‘ABSALON, ABSALON’

IVAM 23 Març 2021

Convocatòria

La directora de l’IVAM, Nuria Enguita, la directora del CAPC Musée d’Art Contemporain in Bordeaux, Sandra Patron, i els comissaris, Guillaume Désanges i Franc¡ois Piron, presentaran als mitjans l’exposició: ABSALON, ABSALON, dimecres 24 de marc, a les 11.00 hores, amb un recorregut per la mostra.

L’exposició, coproduïda entre l’IVAM i el centre CAPC de Bordeus, on s’exhibirà després del seu pas per València, està dedicada a l’artista Meir Eschel (Israel, 1964 – Franc¡a, 1994) conegut com Absalon.

El creador franc-israelià és conegut principalment pels seues ‘cases cel·la’, construccions geomètriques dissenyades per a habitar-les i viure fora de les convencions. L’exposició s’articula entorn de la presentació de les seues obres en diàleg amb les peces d’Alain Buffard, Dora García, Robert Gober, Marie-Ange Guilleminot, Mona Hatoum, Laura Lamiel o Myriam Mihindou. Amb elles es creen múltiples perspectives que són corretges de transmissió cap a qüestions culturals, identitàries, poètiques, espirituals o sentimentals.

  •  Dimecres, 24 de març de 2021
  •  11.00 hores
  • Auditori Carmen Alborch de l’IVAM. Guillem de Castro, 118. València
EmailFacebookTwitterInstagram