Suscríbete a nuestros boletines para informarte de la programación del IVAM

L’IVAM presenta l’exposició ‘A la vora del món. Federico Guzmán’

IVAM 30 January 2018

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i el artista i comissari Federico Guzmán, presentaran l’exposició ‘A la vora del món’ el dimecres 31 de gener, a les 11’00h, amb un recorregut per la mostra.

A la vora del món és un projecte específic de Federico Guzmán (Sevilla, 1964) per a la galeria 6 del IVAM, inspirat en el poema filosòfic del s. V a.C. Sobre la naturalesa de Parmènides d’Elea, que naix del desig d’abolir fronteres i d’imaginar un Mediterrani sense límits. 

De la mà d’aquest enigmàtic poema, l’artista condueix al visitant en un viatge iniciàtic que es submergeix en el mar Mediterrani i en les nostres pròpies arrels a través d’una seqüència d’imatges simbòliques, que transiten pels camins del pensament al voltant de les aparences. 

A la vora del món es basa en un treball de camp realitzat per Federico Guzmán a la Comunitat Valenciana durant la primavera de 2017 i en les emocions derivades dels esdeveniments que se succeeixen al Mediterrani.

  • Dimecres, 31 de gener, 11’00h

  • Galeria 6 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118

EmailFacebookTwitterGoogle+