Exposició

ZINEB SEDIRA

data d'obertura

30 Octubre 2019

data de clausura

26 Gener 2020

Exposició

Zineb Sedira / Framing the view IV, 2006. Cortesia de l'artista i Kamel Mennour, Paris / London © Zineb Sedira, VEGAP, València, 2019

galeria G7

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

Zineb Sedira (París, 1963) explora el paisatge algerià d’una manera molt càlida i personal, i relaciona les vivències personals amb els aspectes històrics o polítics, al mateix temps que se centra especialment en les qüestions relacionades amb els desitjos de mobilitat, d’eixir del país de molts dels seus ciutadans.

Raó per la qual les seues fotografies, vídeos i instal·lacions es caracteritzen per utilitzar la perspectiva de la seua pròpia experiència amb l’objectiu de preservar i transmetre la memòria del passat com un llegat per a les generacions futures. Una idea un poc melancòlica que imbrica la urgència del fet de partir amb el desig de romandre-hi, la qual cosa origina, sovint, el desarrelament personal més profund independentment d’on estigues.

Per això, en aquesta exposició, Zineb Sedira explorarà les nocions de família, tradició, història oral, migració i la transmissió intergeneracional de coneixement amb la finalitat d’abordar la qüestió del desplaçament cultural i les conseqüències personals i socials de la migració.

galeria G7

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

comissari / a

José Miguel G. Cortés

col·laboradors

comprar catàleg

EmailFacebookTwitterInstagram