Exposició

Please come back

El món com a presó?

data d'obertura

28 Novembre 2017

data de clausura

08 Abril 2018

Exposició

Rem Koolhaas and Elia Zenghelis with Madelon Vriesendorp and Zoe Zenghelis

Exodus, or the Voluntary Prisoners of Architecture The Reception Area, 1972

galeria G7

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

L’exposició PLEASE COME BACK. El món com a presó?, organitzada per MAXXI-Museo nazionale delle arti del xxi secolo de Roma, promoguda per l’IVAM per a la seua presentació a València, i comissairada per Hou Hanru i Luigia Lonardelli, pren el seu títol d’una obra del col·lectiu artístic francés Claire Fontaine, una instal·lació amb llum de neó amb la frase ‘Torna, per favor’.

Aquesta mostra centra la seua atenció en el concepte de presó, analitzant tant la seua dimensió física com el seu significat metafòric, especialment pel que fa a la societat contemporània que, en les últimes dècades, ha experimentat una ràpida, i a vegades violenta, transformació. D’altra banda, la idea de vigilància s’ha implementat de noves i inquietants maneres a través del canvi de paradigma provocat per la revolució digital i les noves tecnologies.

Cel·les, gàbies i presons simbolitzen un món on les formes lliures d’expressió no han mantingut el ritme amb la necessitat exacerbada de compartir a la qual internet ens ha acostumat.

El projecte es divideix en tres seccions que giren al seu torn al voltant de murs simbòlics: -Darrere dels murs -Fora dels murs/extramurs -Més enllà dels murs, i presenta una cinquantena d’obres de vint-i-sis artistes que inclouen vídeos, escultures, instal·lacions, fotografies i pintures.

Programa de projeccions

Exposició organitzada per:

Please come back. El món com a presó?

galeria G7

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

comissari / a

Hou Hanru i Luigia Lonardelli

comprar catàleg

EmailFacebookTwitterInstagram