Exposició

Indústria/Matrius, Trames I Sons

data d'obertura

06 Maig 2021

data de clausura

17 Octubre 2021

Exposició

Performance Sons d'una esplendor angustiante., IVAMLab 2020

galeria G3

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

L’exposició és una proposta de caràcter híbrid que se situa entre la creació d’un arxiu i un projecte artístic. El seu objectiu és oferir una lectura necessàriament parcial del patrimoni industrial valencià basada en el sonor, l’immaterial i en els moviments socials. La proposta es desenvolupa a través de la compilació de sons, processos, imatges, vídeos, música, peces d’art i discursos vinculats a les fàbriques en el seu context original d’ús, però també en el seu abandó i en la seua reconversió en espais patrimonials.

Indústria/Matrius,Trames i Sons es fixa particularment en els usos proactius del patrimoni industrial impulsats per la ciutadania. L’exposició es planteja com l’adaptació museográfica de l’arxiu en forma d’instal·lació, inspirada en el “Club Obrer” d’Aleksandr Rodchenko.

Indústria/Matrius,Trames i Sons forma part d’un projecte més ampli al voltant de la generació de l’arxiu i de les trobades (anomenats matrius) de debat i reflexió, que es cristal·litza en l’exposició dels materials i dels resultats de la investigació, duta a terme a Alcoi, Sagunt i en un futur a la l’Alcora.

galeria G3

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

comissari / a

Lorenzo Sandoval y Tono Vizcaíno

EmailFacebookTwitterInstagram