Exposició

HELENA ALMEIDA

CORPUS

data d’inauguració

16 Febrer 2017

data de clausura

11 Juny 2017

Helena Almeida / Pintura habitada, 1975. Colección Fundação de Serralves – Museu de Arte Contemporânea, Porto. Foto de Filipe Braga
Helena Almeida / Seduzir, 2002
Helena Almeida / Sin titulo, 1969
Helena Almeida / Pintura habitada, 1976-77
Helena Almeida / Ouve-me, 1979
Helena Almeida / Dentro de mim (Dentro de mí), 1998
Helena Almeida / Seduzir (Seducir), 2002
Helena Almeida / Untitled (Sin título), 2010
Exposició

galeria G7

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

Corpus mostra l’obra de l’artista portuguesa Helena Almeida examinant el seu treball en pintura, fotografia, vídeo i dibuix durant quasi cinc dècades. L’exposició posarà en relleu la importància del cos –el registre, ocupant i definint l’espai– i la seua trobada performativa amb el món al llarg de l’obra d’Almeida des de mitjans de 1960 fins a l’actualitat.

Considerada com una de les grans artistes contemporànies portugueses, Helena Almeida es va imposar des de la dècada de 1970 com una figura important de la performance i l’art conceptual.

Nascuda en 1934 a Lisboa, lloc on va viure i va treballar, Helena Almeida va explorar i va qüestionar les formes d’expressió tradicionals, especialment la pintura, espentada per un desig constant de superar els límits pictòrics.

Esta exposició és una coproducció entre l’IVAM, el Museu  d’Art Contemporani Serralves, el Museu Jeu de Paume i el Museu Wiels.

Helena Almeida. Corpus

galeria G7

Compartir

EmailFacebookTwitterGoogle+

comissari / a

João Ribas i Marta Almeida

col·laboradors

EmailFacebookTwitterGoogle+