Col·lecció

En Trànsit

data d'obertura

15 Gener 2015

data de clausura

30 Agost 2015

Col·lecció

galeria G1

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

El concepte “En trànsit” respon a una actitud general que contagia algunes de les activitats del primer trimestre de l’any 2015.

Vora mig centenar de fotografies, dibuixos, quadros, escultures, instal·lacions i vídeos que pertanyen a la Col·lecció de l’IVAM integren esta mostra que, atesa la vinculació que mantenen amb el tema, interpreten l’esmentat concepte des de diversos angles que transcorren com un relat arquetípic, amb plantejament, nuc i desenllaç, al llarg de l’espai.

En este sentit, “En trànsit” se subdivideix en tres grans apartats:

1.- Bussejant entre les runes, en què es planteja de manera literal el punt de partida de l’exposició i, metafòricament, la situació d’inici d’esta nova etapa.

2.- Mutacions, que representa elements de trànsit, actituds pròpies de metamorfosi, el canvi que implica passar d’un estadi a un altre. Amb este procés intermedi inicia un principi de transformació que ve d’un lloc per a enfrontar els canvis propis d’una situació nova.

3.- Cartografies / Identitats fluides, que actua com a final d’este procés transitori en el qual predomina la presència del cos com a espai en procés continu i la seua vinculació metafòrica amb el paisatge i el territori.

galeria G1

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

comissari / a

José Miguel G. Cortés i Álvaro de los Ángeles.

Veure catàleg en línea

comprar catàleg

EmailFacebookTwitterInstagram