Exposició

En Rebel·lia. Narracions femenines al món àrab

data d'obertura

14 Setembre 2017

data de clausura

28 Gener 2018

Exposició

Zohra Bensemra

A girl, 2003

galeria G1

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

Aquesta exposició indaga en les realitats del món àrab des de la dècada dels noranta, vistes a través de les diferents perspectives de dones artistes. També s’inclouen algunes obres que reflexionen sobre la construcció de la feminitat realitzades per homes.

Mitjançant l’ús de dispositius com la fotografia i el vídeo, queda de manifest la capacitat política de transformació de les dones com a agents socials.

Quatre són els eixos conceptuals d’aquest projecte: Espais privats, àmbits personals; el cos, el desig, la sexualitat; llocs i símbols d’allò públic, i finalment, la història, els seus plecs i conflictes. Entre les artistes participants hi ha obres de Nadia Benchallal, Mona Hatoum, Ghada Amer, Nermine Hammam, Zohra Bensemra, Diana El Jeiroudi, Farida Hamak, Amal Kenawy, Tamara Abdul Hadi, Zineb Sedira, Raeda Saadeh, Ahlam Shibli, Mohammed Soueid, Akram Zaatari, Leila Alaoui, Rana El Nemr, Rula Halawani, Randa Maddah i Nidaa Badwan. Imatges de archiu de l’Arab Image Foundation i de l’American University in Cairo.

En Rebel·lia. Narracions femenines al món àrab

galeria G1

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

comissari / a

Juan Vicente Aliaga

comprar catàleg

EmailFacebookTwitterInstagram