L'IVAM Produeix

Confluències. Intervencions artístiques a l’Alt Palància

Intervencions artístiques als pobles de la Ruta 99

data d'obertura

13 Abril 2022

data de clausura

31 Desembre 2022

L'IVAM Produeix

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

CONFLUÈNCIES. Intervencions artístiques als pobles de la Ruta 99 segueix el seu procés d’activacions artístiques en el medi rural, dins de la línia d’acció d’IVAM al territori. Després de les intervencions artístiques realitzades en els sis primers pobles –a la comarca de l’Alt Millars–, el projecte continua desenvolupant-se en altres sis municipis de la província de Castelló, aquesta vegada pertanyents a la Mancomunitat de l’Alt Palància.

Les accions dutes a terme per l’equip d’artistes durant el procés, persegueixen establir vincles amb els municipis i les persones que els habiten. A través del diàleg, l’escolta atenta i l’aprenentatge compartit, les intervencions resultants intenten connectar l’art contemporani amb llocs no habituats a aquests llenguatges, convertint-se en activador de nous imaginaris, així com reclam de visita i descobriment.

La selecció d’artistes que han desenvolupat les seues residències en aquestes noves poblacions, inclou a persones que ja formaven part de Confluències en l’Alt Millars –com Luce, Carlos Izquierdo, Sandra Mar o Bleda i Rosa–; però també incorpora noves mirades –com la de Makea La teua Vida o Pilar Beltrán–.

D’aquesta manera, als pobles Mancomunitat de l’Alt Palància han realitzat les seues propostes:

CONFLUÈNCIES no seria possible sense la inestimable ajuda –abans, durant i després dels seus períodes d’estada–, dels ajuntaments i agents locals, i dels veïns i veïnes, que faciliten allotjaments, trobades, converses i gestions per a poder dur a terme les intervencions artístiques en els seus municipis.

Els 24 pobles que conformen la Ruta 99 i en els quals CONFLUÈNCIES proposa el seu programa d’intervenció artística durant els anys 2021 i 2022 són: Espadilla, Fuentes de Ayódar, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat, Villamalur, Higueras, Pavías, Matet, Sacañet, Fuente la Reina, Vallibona, Herbés, Palanques, Villores i Castell de Cabres, a la província de Castelló; Sempere, Carrícola i la Puebla de San Miguel a la província de València; i Benillup, Benimassot, Famorca i Tollos, a la d’Alacant.

L'IVAM Produeix

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

EmailFacebookTwitterInstagram