Exposició

Absalon, Absalon

data d'obertura

25 Març 2021

data de clausura

23 Maig 2021

Exposició

Absalon / Solutions (Solucions/Soluciones), 1992. Video cortesía de l'artista i de la Galeríe Chantal Crousel, Paris. © The estate of Absalon

galeria G7

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3

L’exposició de l’artista conegut com Absalon (Israel, 1964 – França, 1994) visibilitza la seua contribució crucial al discurs de l’art produït en la dècada dels anys noranta. Al seu torn, la mostra estableix un diàleg amb alguns dels artistes d’aquella època com Robert Gober, Laura Lamiel o Mona Hatoum, posant–los també en relació amb el treball d’artistes contemporanis com Myriam Mihindou o Dora García.

Els projectes d’Absalon seleccionats per a l’exposició i els diàlegs establits mostren la reinterpretació de la fredor de les formes minimalistes en un vocabulari emocional i afectiu, emfatitzant la soledat de la vida i les relacions, així com la relació amb el cos humà, la malaltia, la precarietat i la finitud de la vida.

Absalon, Absalon és una exposició coproduïda per l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i el CAPC Musée d’Art Contemporain de Bordeus, on s’exhibirà després del seu pas per València.

 

Fullet de sala

galeria G7

Compartir

EmailFacebookTwitterInstagram

comissari / a

Guillaume Désanges i François Piron

col·laboradors

EmailFacebookTwitterInstagram