IVAM Educació

Visita en llengua de signes a l’exposició “Anna Boghiguian. A vegades, inesperadament, el present es troba amb el passat.”

Recorreguts signats per les exposicions de l’IVAM

Amb l’objectiu de fer més accessible el museu al col·lectiu de persones amb discapacitats auditives, l’IVAM proposa oferir visites en llengua de signes l’últim diumenge de cada mes per a les exposicions del museu que comptaran amb intèrpret de llengua de signes professional gràcies a la col·laboració de l’IVAM amb la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD C.V.).

Dades pràctiques

 • Durada: 45’ aprox.
 • Dirigit a: persones amb discapacitat auditiva i públic general.
 • Aforament màxim: 25 persones.
 • A càrrec de: Federación de Personas Sordas de la Comunitat Valenciana (FESORD C.V.)
 • Dates:
  Diumenge 29 de maig
  Visita a l’exposició Anni i Josef Albers. L’art i la vida
  Diumenge 26 de juny
  Visita a l’exposició Rellegim la col·lecció de l’IVAM
 • Horari: 12 h

INSCRIPCIONS I MÉS INFO

Es requereix reserva prèvia, s’ha d’indicar la data triada i la necessitat expressa d’intèrpret en llengua de signes, en el correu: educacio@ivam.es

*Mesures de seguretat: de cara al correcte funcionament de les sessions i per a desenvolupar-les amb total seguretat, totes i tots els assistents hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de les sessions. Es pregarà fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat de persones.

Amb la col·laboració de

EmailFacebookTwitterInstagram