IVAM Educació

Visites comentades

Recorreguts per les exposicions de l’IVAM

Visites comentades

Amb l’inici de curs tornem a posar en marxa les visites comentades a les exposicions de l’IVAM però canviem el format i actualitzem els continguts. La mediació que proposem ve de a mà de d’especialistes formats en història de l’art, belles arts i humanitats per oferir eines i acompanyament que faciliten lectures posicionades de les exposicions de l’IVAM al públic assistent de maner àgil i enriquidora en ambdós idiomes oficials del territori valencià.

Dades pràctiques

  • Durada: 45’ aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 10 persones
  • Dates del setembre 2020:

Dissabte 12 de setembre, 18h.

Visita a l’exposició: Quina és la nostra llar?

Idioma: castellà

Diumenge 13 de setembre, 11h.

Visita a l’exposició: Gülsün Karamustafa

Idioma: valencià

Dissabte 19 de setembre, 18h.

Visita a l’exposició: Gülsün Karamustafa

Idioma: valencià

Diumenge 20 de setembre, 11h.

Visita a l’exposició: Quina és la nostra llar?

Idioma: castellà

Dissabte 26 de setembre, 18h.

Visita a: Rellegim les obres de la col·lecció de l’IVAM en clau de gènere

Idioma: valencià

Diumenge 27 de setembre, 11h.

Visita a l’exposició: Gülsün Karamustafa

Idioma: valencià

*Visita traduïda en llengua de signes per a persones sordes

INSCRIPCIONS

Inscripció: Es requereix reserva prèvia a ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.)

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les visites i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps de la visita, es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de l’inici de la visita i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat de persones.

Clara Solbes Borja, és graduada en Història de l’Art (Universitat de València), Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat (Universitat d’Alacant). En l’actualitat, és personal investigador en formació de Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València, on desenvolupa la seva tasca docent i investigadora. La seua tesi doctoral estudia la vinculació de les dones a sistema artístic valencià entre 1939 i 1980.

Álvaro Porras Soriano, és graduat en Belles Arts i Màster en Pràctiques Artístiques i Visuals (Facultat de Cuenca, de la Universitat de Castilla-La Mancha), i Màster en Història de l’Art Contemporani i Cultura Visual pel Museo Reina Sofia amb la Universidad Complutense de Madrid. Actualment és estudiant del programa de doctorat en Art: Producció i Investigació de la Universitat Politècnica de València, desenvolupant el projecte De Louki. Accionisme subtil en el context públic.

EmailFacebookTwitterInstagram