IVAM Educació

Visites comentades a l’IVAM Alcoi

Recorreguts per les exposicions de l’IVAM Alcoi

Amb l’inici de curs tornem a posar en marxa les visites comentades a les exposicions de l’IVAM Alcoi però hem canviat el format i actualitzem els continguts.

La mediació que proposem parteix del treball de l’IVAM Alcoi per a visibilitzar i problematitzar temes relacionats amb la contemporaneïtat a partir de l’experiència estètica de les exposicions i dels seus continguts.

Dades pràctiques

  • Exposició: “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global”.
  • Durada: 40’ aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 5 persones (d’acord amb la Resolució 6 de novembre de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda mesures addicionals extraordinàries com a conseqüència de la situació de crisi sanitària.)
  • TEMPORALMENT TANCAT PER MESURES SANITÀRIES COVID
  • Disseny y mediació: Maria de los Llanos Iborra Candela*.

INSCRIPCIONS I MÉS INFO

Per ordre d’inscripció al taulell de recepció de la planta baixa, 15’ abans de la visita.

Més info al correu ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.)
Es prega puntualitat.

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les visites i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps de la visita, es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de l’inici de la visita i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada persona.

*Maria de los Llanos Iborra Candela és una professional d’àmplia i reconeguda experiència i prestigi en matèria de la mediació educativa a través d’el patrimoni, participant en nombroses propostes turístiques i culturals per a famílies i grups diversos a la localitat d’Alcoi i localitats pròximes, incloent visites guiades i dinamitzacions d’exposicions de l’IVAM Alcoi per a públics diversos. Està formada en el disseny de materials divulgatius i didàctics de caràcter cultural amb l’aplicació educativa de materials sostenibles com a punt important en la seua metodologia.

EmailFacebookTwitterInstagram