IVAM Educació

Visites comentades a l’IVAM Alcoi

Recorreguts per les exposicions de l’IVAM Alcoi

Nous formats i actualització de continguts en les visites comentades de les exposicions de l’IVAM Alcoi.

La mediació que proposem parteix del treball de l’IVAM Alcoi per a visibilitzar i problematitzar temes relacionats amb la contemporaneïtat a partir de l’experiència estètica de les exposicions i dels seus continguts.

Dades pràctiques

  • Exposició: ‘Escultura infinita’.
  • Durada: 40’ aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 9 persones (d’acord amb la RESOLUCIÓ de l’11 de març de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden noves mesures addicionals a la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19).
  • Horari: dissabtes, a partir del 29 de maig a les 12 h.
  • Visites per a grups educatius, associacions i altres: horari flexible de dimecres a dissabte, prèvia reserva.
  • Disseny i mediació: Maria de los Llanos Iborra Candela*.

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

*Mesures de seguretat: de cara al correcte funcionament de les sessions i per a desenvolupar-les amb total seguretat, totes i tots els assistents hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de les sessions. Es pregarà fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar i es guardarà la distància de seguretat entre nosaltres.

*Maria de los Llanos Iborra Candela és una professional d’àmplia experiència i reconegut prestigi en la mediació educativa per mitjà del patrimoni. Ella participa en nombroses propostes turístiques i culturals per a famílies i grups diferents a la ciutat d’Alcoi i localitats pròximes. Tot açò inclou visites guiades i dinamitzacions d’exposicions de l’IVAM Alcoi per a públics variats. Està formada en el disseny de materials divulgatius i didàctics de caràcter cultural amb l’aplicació educativa de materials sostenibles com a punt important en la seua metodologia.

EmailFacebookTwitterInstagram