IVAM Educació

Visites comentades a l’IVAM Alcoi

Recorreguts per les exposicions de l’IVAM Alcoi

Nous formats i actualització de continguts en les visites comentades de les exposicions de l’IVAM Alcoi.

La mediació que proposem parteix del treball de l’IVAM Alcoi per a visibilitzar i problematitzar temes relacionats amb la contemporaneïtat a partir de l’experiència estètica de les exposicions i dels seus continguts.

Dades pràctiques

  • Exposició: ‘Escultura infinita’.
  • Durada: 40’ aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 25 persones.
  • Horari: dissabtes, a partir del 29 de maig a les 12 h.
  • Visites per a grups educatius, associacions i altres: horari flexible de dimecres a dissabte, prèvia reserva.
  • Disseny i mediació: Maria de los Llanos Iborra Candela*.

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

*Mesures de seguretat: de cara al correcte funcionament de les sessions i per a desenvolupar-les amb total seguretat, totes i tots els assistents hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de les sessions. Es pregarà fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar i es guardarà la distància de seguretat entre nosaltres.

*María de los Llanos Iborra Candela és Llicenciada en Història de l’Art, Màster en Patrimoni Cultural, Diploma en Educació Artística i Gestió de Museus i Tècnica Superior de Turisme. Com a professional d’àmplia experiència  en mediació educativa per mitjà del patrimoni, participa en nombroses propostes turístiques i culturals a la ciutat d’Alcoi i altres localitats del territori valencià, destacant la seua especialització en visites guiades i dinamitzacions creatives a exposicions de l’IVAM Alcoi per a públics diversos.

EmailFacebookTwitterInstagram