IVAM Educació

Visita comentada a “Carmen Calvo”

Mediacions expositives

L’exposició de Carmen Calvo (València, 1950), organitzada amb motiu de la concessió del Premi Julio González, ofereix una visió global de les cerques conceptuals i formals del seu treball. La seua finalitat és abastar tota una trajectòria, mostrar una contínua escriptura del món a través de les seues restes iconogràfiques i materials.

L’obra de l’artista valenciana combina objectes, idees, desitjos, fantasies i pors que, en les seues diverses configuracions formals, proposen una mirada interior i pròpia sobre la capacitat que tenen els objectes de revelar significats inconscients i invisibles, però que marquen i defineixen les identitats, sempre en disputa.

En aquesta mostra es presenta una recreació de l’estudi de l’artista, on les obres d’art conviuen amb els objectes, imatges, espais i referències que, a manera de gabinet de meravelles, són la vertadera matèria primera del seu treball.

Així mateix, destaca de manera principal el treball desenvolupat per l’artista durant les últimes dècades cap a l’opressió i la desigualtat de les dones, sempre realitzat amb una mirada crítica.

Dades pràctiques

  • Data i horari: dissabte 1 d’octubre, 18h (valencià); dimecres 12 d’octubre, 12h (castellà); diumenge 23 d’octubre, 12h (valencià); dimarts 1 de novembre, 12h (valencià); diumenge 6 de novembre, 12h (castellà).
  • Duració: 45 minuts aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 25 persones.

INSCRIPCIÓ

EmailFacebookTwitterInstagram