IVAM Educació

“Un diàleg continu: llum i color”, un passeig de Jordi Teixidor a Anni i Josef Albers

Un passeig il·luminat, d’Anni i Josef Albers a Jordi Teixidor, amb Marc Gonzalo

El color que hi veig jo és el mateix color que hi veus tu? 
El color que pintà l’artista i el que hi veig jo… són semblants o iguals? 

A través de les exposicions Anni i Josef Albers. L’art i la vida i Final de partida. Jordi Teixidor entendrem quin és el diàleg que hi ha entre la llum i el color. El color com a font d’inspiració i d’estudi, però, alhora, com un element que és mutable i en moviment constant. Cal aprendre a qüestionar la realitat quan es parla de color. 

Una passejada de la mà de Marc Gonzalo i de l’equip de mediació de l’IVAM, interactuant amb les obres i el museu, ens permetrà respondre a algunes d’eixes preguntes i ens n’obriran de noves sobre la llum i el color com a eina per a qüestionar allò que ens envolta: existeix el color?, és el color una constant en la matèria?, la llum és tangible?

Dades pràctiques

  • Dates: 28 i 29 de maig, 4, 5, 11 i 12 de juny
  • Horari: Dissabtes a les 18h i diumenges a les 12h.
    L’11 i 12 de juny l’activitat se centrarà únicament en l’exposició Anni i Josef Albers. L’art i la vida
  • Duració: 60 minuts aprox.
  • Dirigit a: famílies i públic general.
  • Aforament: 15 persones

Una proposta de Marc Gonzalo amb l’acompanyament de l’equip de mediació de l’IVAM (Darío Covacho realitzarà les sessions 4, 5, 11 i 12 de juny).

Marc Gonzalo i Herraiz és director de fotografia i dissenyador d’il·luminació. Llicenciat en Història per la Universitat de València, es va interessar per la il·luminació i la fotografia, així que va decidir formar-se en eixe camp. L’any 2004 es va graduar al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Des de llavors ha col·laborat en molts projectes audiovisuals i companyies de teatre, com a director de fotografia i dissenyador d’il·luminació. Actualment treballa en cine, televisió i teatre entre Europa i Amèrica del Sud.

INSCRIPCIÓ

28 de maig: inscripció ací

29 de maig: inscripció ací

4 de juny: inscripció ací

5 de juny: inscripció ací

11 de juny: inscripció ací

12 de juny:: inscripció ací

EmailFacebookTwitterInstagram