IVAM Educació

Totes les llars

Kit educatiu viatger, a partir de l’exposició “Quina és la nostra llar?”, per portar l’IVAM a l’aula

Totes les llars és un kit educatiu en el qual l’IVAM viatja a les escoles; una proposta lúdica i participativa a partir de l’exposició Quina és la nostra llar?, en la qual l’alumnat pot reinterpretar algunes de les obres de la mostra a través del joc i reflexionar en grup sobre alguns dels seus principals conceptes, sense necessitat de traslladar-se: el mateix concepte de llar i d’habitar l’espai, allò públic i allò privat, l’interior i l’exterior, els límits i les fronteres…
A través de l’arquitectura de les emocions i l’experimentació activarem el pensament crític per deconstruir el conceptes tradicionals de llar des de diferents perspectives, sense perdre de vista la singularitat del moment actual, qüestionant-nos com ha afectat els nostres llars la crisi del COVID 19.
Donada l’actual situació excepcional de crisi sociosanitària, posem a l’abast del professorat este kit educatiu per a activar-se i gaudir de l’IVAM en grup, dins del propi espai-aula.

Dades pràctiques

  • Dates: el kit educatiu es podrà sol·licitar (un per docent) a partir del 6 de novembre de 2020, fins a fi d’existències.
  • Durada: les possibilitats de joc i activació per part del docent i de l’alumnat no tenen durada… són infinites!
  • Dirigit a: Educació Primària i grups amb diversitat funcional.
  • Aforament màxim: 80 kits educatius, que es distribuiran per ordre de sol·licitud.
  • Idioma: el material del kit educatiu estarà disponible en valencià i castellà.
  • Disseny i producció: ARAE Patrimonio Kids.*
  • Més info sobre l’exposició: https://www.ivam.es/exposiciones/quina-es-la-nostra-llar/

COMPLET!

Tots els kits viatgers disponibles han sigut reservats. Sentim les molèsties.

Mesures de seguretat: durant el curs escolar 2020-2021 oferim la possibilitat de visitar l’IVAM València fent del museu un entorn obert, acollidor i segur, complint amb totes les mesures de seguretat estipulades però sense deixar de banda la metodologia educativa, l’atenció pedagògica i la relació de confiança i afectes que considerem que han de brindar els equips educatius dels museus pel professorat i el seu alumnat, especialment en aquests moments tan vulnerables.

Si t’animes a visitar l’exposició proposada, no dubtes a contactar-nos.

* Arae Patrimoni kids treballa des de fa anys a la Didàctica Patrimonial orientada als infants. Des de 2013 desenvolupa tallers en centres culturals, museus i entitats locals. Forma part de la Xarxa Internacional d’Educació Patrimonial promoguda pel Ministeri de Cultura (Riep-INHES) i és agent local de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) creades pel Consell d’Europa.

EmailFacebookTwitterInstagram