IVAM Educació

TOT S’ASSEMBLA A ALGUNA COSA

Dinamització creativa de l’exposició Escultura infinita, a l’IVAM ALCOI

“Per a vindre al que no saps, ha d’anar per on no saps». En aquesta línia de descobriment presentem la proposta de mediació educativa Tot s’assembla a alguna cosa, basada en el nom d’una important exposició de l’escultor Ángel Ferrant en 1957, autor present en aquesta mostra. Al llarg de la dinamització d’Escultura infinita recorrerem les sales de l’IVAM Alcoi conversant i descobrint, a partir d’algunes de les principals escultures del segle XX, autors, processos creatius, espais, matèries, tècniques, temps i temes de l’escultura del segle passat que ens emportarem al segle XXI per mitjà d’un exercici de mediació cultural adaptada a cada cicle educatiu.”

Dades pràctiques

  • Adreçat a: tots els nivells educatius, grups amb diversitat funcional, grups culturals i altres col·lectius.
  • Horari: de dimecres a dissabte en horari flexible (reserva prèvia).
  • Disseny: María de los Llanos Iborra.
  • Mediació: María de los Llanos Iborra i Inés Vicens Asencio.
  • Aforament: subjecte a la normativa vigent en el moment de la visita.

MÉS INFO I SOLICITUT

Es requereix reserva prèvia en el correu educacio@ivam.es


*Mesures de seguretat: Durant el curs escolar 2020-2021 oferim la possibilitat de visitar l’IVAM Alcoi des d’espais alternatius i, d’aquesta forma, fer del museu un entorn plural, accessible i acollidor. Tot això sense deixar de costat la metodologia educativa, l’atenció pedagògica i la relació de confiança i afecte que considerem que han de brindar els equips educatius dels museus pel professorat i el seu alumnat, especialment en aquestos moments tan vulnerables.

** María de los Llanos Iborra Candela és Llicenciada en Història de l’Art, Màster en Patrimoni Cultural, Diploma en Educació Artística i Gestió de Museus i Tècnica Superior de Turisme. Com a professional d’àmplia experiència  en mediació educativa per mitjà del patrimoni, participa en nombroses propostes turístiques i culturals a la ciutat d’Alcoi i altres localitats del territori valencià, destacant la seua especialització en visites guiades i dinamitzacions creatives a exposicions de l’IVAM Alcoi per a públics diversos.

EmailFacebookTwitterInstagram