IVAM Educació

VISITA COMENTADA “RELLEGIM LA COL·LECCIÓ DE L’IVAM”

El passeig planteja una relectura de certes obres de la col·lecció de l’IVAM, en forma de passeig transversal a peces que, a dia de hui, es troben exposades a en diferents sales del museu en diferents projectes expositius. D’aquesta manera, Rellegim la col·lecció de l’IVAM, articularà un recorregut alternatiu a la programació expositiva del centre, que abastarà des d’obres de Julio González, passant per peces de Sophie Taeuber-Arp entre d’altres, vistes totes elles des d’una mirada de gènere.

Aquestes visites posicionades, naixen arran de la col·laboració de l’IVAM amb el projecte de la Universitat de València “Relectures. Itineraris museals en clau de gènere” i activen l’aportació de l’IVAM al projecte, donant forma de mediació pública i veu a les investigacions realitzades.

Dades pràctiques

  • Duració: 60’ aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 25 persones.
  • Dates: diumenge 26 de juny, 12h (valencià), dissabte 9 de juliol, 18h (valencià), diumenge 21 d’agost, 12h (castellà) i dissabte 17 de setembre, 18h (castellà).

INSCRIPCIÓ

26 de juny: inscripció ací

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les visites i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots els assistents hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de la visita, es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de l’inici de la visita i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat de persones.

EmailFacebookTwitterInstagram