IVAM Educació

Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Passejos per obres de la col·lecció del museu vistes des del gènere

El passeig planteja una relectura de certes obres de la col·lecció de l’IVAM, en forma de passeig transversal a peces que, a dia de hui, es troben exposades a en diferents sales del museu en diferents projectes expositius. D’aquesta manera, Rellegim la col·lecció de l’IVAM, articularà un recorregut alternatiu a la programació expositiva del centre, que abarcarà des de obres de Julio González, passant per peces de Sophie Taeuber-Arp entre d’altres vistes, totes elles des d’una mirada de gènere.

Aquestes visites posicionades, naixen arran de la col·laboració de l’IVAM amb el projecte de la Universitat de València “Relectures. Itineraris museals en clau de gènere” i activen l’aportació de l’IVAM al projecte, donant forma de mediació pública i veu a les investigacions dutes a terme per Clara Solbes Borja, investigadora associada al grup.

Dades pràctiques

  • Durada: 60’ aprox.
  • Dirigit a: públic general
  • Aforament màxim: 14 persones (d’acord amb la RESOLUCIÓ de 03 de juny de 2021, de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual modifica la Resolució d’11 de març de 2021, de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda noves mesures addicionals en la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19).
  • Disseny y mediació: Clara Solbes
  • Dates:
    Dissabte 25 de setembre, 18h.

Visita a l’exposició: Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Idioma: castellà

Dissabte 23 d’octubre, 18h.

Visita a l’exposició: Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Idioma: valencià

Diumenge 31 d’octubre, 12h.

Visita a l’exposició: Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Idioma: valencià

Diumenge 21 de novembre, 12h.

Visita a l’exposició: Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Idioma: valencià

Diumenge 26 de desembre, 12h.

Visita a l’exposició: Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Idioma: valencià

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia a ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.)

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les visites i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps de la visita, es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de l’inici de la visita i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat de persones.

Clara Solbes Borja, és graduada en Història de l’Art (Universitat de València), Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat (Universitat d’Alacant). En l’actualitat, és personal investigador en formació de Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València, on desenvolupa la seva tasca docent i investigadora. La seua tesi doctoral estudia la vinculació de les dones a sistema artístic valencià entre 1939 i 1980.

EmailFacebookTwitterInstagram