IVAM Educació

Rellegim la col·lecció de l’IVAM

Passejos per obres de la col·lecció del museu vistes des del gènere

El passeig planteja una relectura de certes obres de la cl·lecció de l’IVAM, en forma de passeig transversala peces que, a dia de hui, es troben exposades a en diferents sales del museu en diferents projectes expositius. D’aquesta manera, Rellegim la col·lecció de l’IVAM, articularà un recorregut alternatiu a la programació expositiva del centre, que abarcarà des de obres d’Ignacio Pinazo, i Julio González, passant per peces de Sophie Taeuber-Arp fins a instalacions de Richard Hamilton o Bruce Nauman, vistes, totes elles des d’una mirada de gènere.

Aquestes visites posicionades, naixen arran de la col·laboració de l’IVAM amb el projecte de la Universitat de València “Relectures. itineraris museals en clau de gènere” i activen l’aportació de l’IVAM al projecte, donatn forma de mediació pública i veu a les investigacions dutes a terme per Clara Solbes Borja, investigadora associada al grup.

Dades pràctiques

  • Durada: 60’ aprox.
  • Dirigit a: públic general
  • Aforament màxim: 10 persones
  • Disseny y mediació: Clara Solbes
  • Coordinació tècnica: Irene Llàcer
  • Dates:

Dissabte 26 de setembre, 18h. Idioma: valencià

Dissabte 24 d’octubre 18h. Idioma: castellà

Diumenge 29 de novembre 11h. Idioma: valencià

Diumenge 13 de desembre 11h. Idioma: castellà

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia a ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.)

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les visites i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps de la visita, es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de l’inici de la visita i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat de persones.

Clara Solbes Borja, és graduada en Història de l’Art (Universitat de València), Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat (Universitat d’Alacant). En l’actualitat, és personal investigador en formació de Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València, on desenvolupa la seva tasca docent i investigadora. La seua tesi doctoral estudia la vinculació de les dones a sistema artístic valencià entre 1939 i 1980.

EmailFacebookTwitterInstagram