IVAM Educació

Què hi ha davall de la terra?

Recorreguts dramatitzats per una estruç a l’exposició “Quina és la nostra llar?”

Un soroll ha espantat enormement a Estruç qui, plena de por, posarà el cap sota terra esperant que tot desaparega amb només deixar de mirar. Un conte d’enigmes, endevinalles i xarades que haurem de descobrir entre totes i tots per ajudar a Estruç en la seua aventura subterrània.

Elisa Matallín, crea específicament per a l’IVAM Què hi ha davall de la terra? un recorregut narrat que cobra vida a les sales de l’exposició “Quina és la nostra llar?” gràcies a les instal·lacions monumentals de Mario Merz, Alfredo Jaar, Kara Walker o William Kentridge provinents del museu MAXXI de Roma que funcionen com activadors i escenaris conscients de la narració per a gaudir en família.

Dades pràctiques

Durada: 45’ aprox.

Dates:

31 de gener a les 12h. (en valencià)

  • Dirigit a: Famílies i públic general
  • Edat: de 0 a 99 anys
  • Idioma: L’activitat es realitzarà en castellà i en valencià alternament (veure dates).
  • Aforament màxim: 5 unitats familiars (segons la normativa vigent, entenem unitat familiar com a nucli de convivència, es recomana que les unitats familiars estiguen conformades per no més de 4 persones -incloent xiquets i xiquetes així com els adults acompanyants).
  • Disseny, dramaturgia i narració: Elisa M. Matallín

INSCRIPCIONS

Per ordre d’arribada i d’inscripció mitjançant mail a ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h).

Amb la col·laboració de

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament del taller i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents al taller hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps del taller (menys els menors de 6 anys), es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar. Durant el temps de l’activitat es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar i en determinades sales els seients estaran establerts i distanciats més d’un metre i mig entre les unitats familiars.

EmailFacebookTwitterInstagram