IVAM Educació

Presentació del llibre “Què hi ha davall de la terra?”

Presentem el llibre “Què hi ha davall de la terra?” d’Elisa M. Matallín amb il·lustracions Aitana Carrasco. El llibre s’ha fet gràcies a la col·laboració de més de 100 persones entre famílies i gent curiosa que va participar en l’acció “A l’IVAM com a casa!” el passat dia 21 de novembre a l’IVAM.

La presentació correrà a càrrec d’Elisa M. Matallín, amb la col·laboració de la il·lustradora Aitana Carrasco.

Dades pràctiques:

Dia: 23 de desembre

Horaris: 11:30 i 12:30h

Lloc: hall de l’IVAM

Aforament: 30 persones de públic en cada passe

Reserves: mitjançant el mail ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.).

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament de les presentacions i per tal de desenvolupar-les amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta (menys els menors de 6 anys), es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de començar. Durant el temps de l’activitat es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar i els seients estaran establerts i distanciats més d’un metre i mig entre les unitats familiars.

Es prega puntualitat

Elisa M. Matallín és mediadora cultural amb més de 25 anys d’experiència en la dinamització de biblioteques, teatres, museus i altres centres culturals. Dirigeix ​​i gestiona la seua pròpia companyia de titelles amb la qual ha escrit i posat en escena històries amb una gran càrrega narrativa i visual dirigides a públic infantil i familiar.

Aitana Carrasco és autora de literatura infantil i juvenil. Compta amb més d’una trentena de llibres publicats per editorials nacionals i estrangeres i ha col·laborat amb moltes revistes. El seu treball ha estat reconegut internacionalment i la seua obra ha estat exposada en deu països. Compagina la seua feina com a il·lustradora amb la docència tant per a xiquetes i xiquets com per a adults, impartint cursos, trobades, conferències i tallers en universitats, escoles, biblioteques, fires de el llibre i museus. 

Amb la col·laboració de
EmailFacebookTwitterInstagram