IVAM Educació

Lola Lasurt. Cardiograma

Amb les visites comentades, la mediació ve de la mà d’especialistes formats en Història de l’Art, Belles Arts i Humanitats. La seua intenció és facilitar lectures posicionades de les exposicions de l’IVAM al públic assistent, i fer-ho de la forma àgil i enriquidora en els dos idiomes oficials del territori valencià.

La visita a l’exposició Cardiograma busca evidenciar els codis que estructures les instal·lacions que Lola Lasurt ha plantejat específicament per a la Galeria 6 de l’IVAM. La proposta de l’artista barcelonesa atén a la construcció de relats sociohistòrics sobre la tradició cultura de les Falles. Per mitjà de dos frisos, un audiovisual i un altre pictòric, que es despleguen al voltant de l’escultura Democràcia (s.f.) de José Azpeitia, Lasurt desenvolupa la correlació que hi ha entre el naixement de la criatura democràtica de l’Estat espanyol i la institucionalització de les tradicions falleres en el context valencià.

Dades pràctiques

  • Duració: 45 minuts aprox.
  • Adreçat a: públic general.
  • Aforament màxim: 14 persones (segons normativa vigent per protocol COVID19).
  • Dates:

Diumenge 19 de setembre, 12h.

Visita a l’exposició: Cardiograma. Lola Lasurt

Idioma: castellà

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

EmailFacebookTwitterInstagram