IVAM Educació

Jocs a la rampa

Experiències lúdiques col·lectives al Jardí de l’IVAM

Jocs a la rampa

Jocs a la rampa vol ser un taller de joc, un espai a cel obert on compartir -amb totes les mesures de seguretat- temps lúdic en família. Volem activar altres usos del l’espai públic que envolta a l’IVAM: convertir la rampa del Jardí de l’IVAM en un circuit de “cotxes bojos” manufacturats per les famílies assistents i redefinir els usos de les jardineres en espais per crear nous tipus de pardals ami vistos en la ciutat!

Amb els jocs “Autoslocos” i “Apardalats”, creats i dissenyats per Javier Molinero específicament per aquest nou espai del museu, volem crear una nova tradició: que el primer diumenge del mes a l’IVAM es juga!

Dades pràctiques

  • Horari: Primer diumenge de cada mes de 12 a 13 h aprox.
  • Dates: 6 de setembre (en castellà), 4 d’octubre (en valencià), 1 de novembre (en castellà), 6 de desembre 2020 (en valencià), 10 de gener (en castellà), 7 de febrer (en valencià), 7 de març (en castellà), 4 d’abril (en valencià), 2 de maig (en castellà), 6 de juny de 2021 (en valencià).
  • Durada: 60’ aprox.
  • Dirigit a: Famílies (i persones amb ganes de jugar!).
  • Edat: Es recomana a partir de 6 anys
  • Idioma: L’activitat es realitzarà en castellà i en valencià alternament (veure dates).
  • Aforament màxim: 6 unitats familiars (segons la normativa vigent, entenem unitat familiar com a nucli de convivència, es recomana que les unitats familiars estiguen conformades per no més de 4 persones -incloent xiquets i xiquetes així com els adults acompanyants).
  • Disseny, creació i activació: Javier Molinero Domingo

INSCRIPCIONS

Inscripció i dubtes: per ordre d’arribada i d’inscripció mitjançant mail a ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.).

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament del taller i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents al taller hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps del taller (menys els menors de 6 anys), es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de cada joc i a la seu finalització i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar. Els materials dels jocs hauran estat en quarantena preventiva, un mes abans i després, de la seua utilització i aquests no podran ser compartits entre les unitats familiars, quedant el seu ús circumscrit únicament a la unitat familiar a qui li són assignats els materials.

EmailFacebookTwitterInstagram