IVAM Educació

Jocs a la rampa

Experiències lúdiques col·lectives al Jardí de l’IVAM

Jocs a la rampa vol ser un taller de joc, un espai a cel obert on compartir -amb totes les mesures de seguretat- temps lúdic en família. Volem activar altres usos del l’espai públic que envolta a l’IVAM: convertir la rampa del Jardí de l’IVAM en un circuit de “cotxes bojos” manufacturats per les famílies assistents i redefinir els usos de les jardineres en espais per crear nous tipus de pardals ami vistos en la ciutat!

Amb els jocs “Autoslocos” i “Apardalats”, creats i dissenyats per Javier Molinero específicament per aquest nou espai del museu, volem crear una nova tradició: que el primer diumenge del mes a l’IVAM es juga!

DADES PRÀCTIQUES

  • Horari: diumenges a las 12h

Dates:

7 de febrer (en valencià)

7 de març (en castellà)

4 de abril (en valenciano)

2 de maig (en castellà)

6 de juny de 2021 (en valencià)

Duració: 1h aprox.

Dirigit a: Familias (i persones amb ganes de jugar!).

Edat recomanada: a partir de 6 anys

Aforament: 6 unitats familiars (segons la normativa vigent, entenem unitat familiar com a nucli de convivència, es recomana que les unitats familiars estiguen conformades per no més de 4 persones -incloent xiquets i xiquetes així com els adults acompanyants).

Disseny, creació i activació: Javier Molinero Domingo

INSCRIPCIONS

per ordre d’arribada i d’inscripció mitjançant mail a ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.).

Amb la col·laboració de

*Mesures de seguretat: De cara al correcte funcionament del taller i per tal de desenvolupar-ho amb total seguretat, totes i tots el assistents al taller hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps del taller (menys els menors de 6 anys), es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic abans de cada joc i a la seu finalització i es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada unitat familiar. Els materials dels jocs hauran estat en quarantena preventiva, un mes abans i després, de la seua utilització i aquests no podran ser compartits entre les unitats familiars, quedant el seu ús circumscrit únicament a la unitat familiar a qui li són assignats els materials.

EmailFacebookTwitterInstagram