IVAM Educació

Fantasies tecnològiques i divorcis amb el progrés. Itineraris des de la transició ecosocial i la crisi sistèmica a “Imaginaris Mecànics i Tècnics en la col·lecció de l’IVAM”

Amb les visites comentades, la mediació ve de la mà d’especialistes formats en Història de l’Art, Belles arts i Humanitats. La seua intenció és facilitar lectures posicionades de les exposicions de l’IVAM al públic assistent, i fer-ho de manera àgil i enriquidora en les dues llengües oficials del territori valencià.

La visita comentada Fantasies tecnològiques i divorcis amb el progrés planteja un trajecte des de la transició ecosocial i la crisi sistèmica a l’exposició Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM. El recorregut fa èmfasi en els processos d’industrialització, tecnologització i digitalització des dels inicis del segle XX fins als nostres dies, posant en dubte el concepte de progrés capitalista i analitzant diferents obres en les quals aquesta transició resulta un element clau per a la seua comprensió. Amb aquesta relectura, es posa de manifest la gravetat de les conseqüències ecològiques i les transformacions socials viscudes per les societats europees.

Dades pràctiques

  • Duració: 45 minuts aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 25 persones.
  • Dates:

Diumenge 31 d’octubre, 12h

Visita a l’exposició: a Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM

Llengua: valencià

Dissabte 6 de novembre, 18h

Visita a l’exposició: a Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM

Llengua: valencià

Diumenge 19 de desembre, 12h

Visita a l’exposició: a Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM

Llengua: castellà

INSCRIPCIÓ

Inscripció: ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h).

EmailFacebookTwitterInstagram