IVAM Educació

L’extraordinari!

Qui viu ací? Una proposta d’oci artístic expandit

L’extraordinari! és una iniciativa que posa el focus en les famílies que habiten el nucli urbà del museu, mitjançant un projecte de procés creatiu que trenca la concepció clàssica d’activitat extraescolar.

L’extraordinari! sorgeix com una pràctica de desocupació i desproducció que vol amortiguar la conciliació laboral de les famílies en un entorn de confiança, on l’infant és el centre, el museu és un lloc de cura, el joc és l’arma de lluita contra les lògiques de l’estructura del temps productiu i les arts contemporànies són l’excusa per a garantir l’aprenentatge i el gaudi d’estar, després de clase, en un espai de producció emocional, per damunt de tot.
Amb L’extraordinari! Qui viu ací? l’IVAM obri els seus espais i els seus horaris a la infantesa, un públic que mereix habitar el museu des de les seues necessitats i els seus ritmes.

Dades pràctiques

  • Dirigit a: xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys.
  • Aforament màxim: 15 criatures per grup (grup tancat.)
  • Disseny y mediació: Colectivo Viridian.*
  • Coordinació tècnica: Èncar Martínez.
  • Dates 2021 els següents dilluns i dijous: 11,14,18,21,25,28 de gener, 1,4,8,11,15,18,22,25 de febrer, 1,4,8,11,22,25,29 de març, 19,22,26,29 d’abril, 3,6,10,13,17,20,24,27,31 de maig.
  • Horari: 17,30-18,30h. aprox.

COMPLET –

INSCRIPCIONS I MÉS INFO

Per ordre d’inscripció al correu ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.)

Grup tancat a 15 criatures per grup, durant el curs 2020-21.
Es prega puntualitat.


Amb la col·laboració de:

*Mesures de seguretat: durant el curs escolar 2020-2021 oferim la possibilitat de gaudir l’IVAM València fent del museu un entorn obert, acollidor i segur, complint amb totes les mesures de seguretat estipulades però sense deixar de banda la metodologia educativa, l’atenció pedagògica i la relació de confiança i afectes que considerem que han de brindar els equips educatius dels museus pels seus públics, especialment en aquests moments tan vulnerables.

De cara al correcte funcionament de les sessions i per tal de desenvolupar-les amb total seguretat, totes i tots el assistents hauran de fer us obligatori de la mascareta durant el temps de la mateixa, es pregarà per fer ús de gel hidroalcohòlic a l’inici i es guardarà la distància de seguretat apropiada entre nosaltres.

*El col·lectiu Viridian està format per Estela de Frutos i Chiara Sgaramella. Treballen des d’un enfocament híbrid, combinant la creació artística amb la recerca, la pedagogia i la gestió cultural per abordar qüestions relacionades amb la crisi ecosocial contemporània. Conceben l’art com un territori de resistència, en el qual construir sensibilitats alternatives a partir d’una reflexió crítica sobre l’actual model econòmic i cultural. Aborden cada projecte amb la intenció de visibilitzar problemàtiques específiques des de la complexitat dels seus matisos. És per això que les seues propostes sovint presenten una vocació col·laborativa, articulant diferents sabers que s’entrecreuen donant lloc a noves fórmules i plantejaments.

EmailFacebookTwitterInstagram