IVAM Educació

De les valquíries de l’avantguarda als ciberfeminismes. Itinerari des del gènere a “Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM”

Amb les visites comentades, la mediació ve de la mà d’especialistes formats en Història de l’Art, Belles arts i Humanitats. La seua intenció és facilitar lectures posicionades de les exposicions de l’IVAM al públic assistent, i fer-ho de manera àgil i enriquidora en elles dues llengües oficials del territori valencià.

La visita comentada “De les valquiries de l’avantguarda als ciberfeminismes” planteja un recorregut des del gènere a l’exposició Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM. L’itinerari aborda les interseccions generades entre art, tecnologia i feminisme, des de les aportacions d’artistes de les avantguardes fins als ciberfeminismes, que defensen la tecnologitzación com a eina de desconstrucció del gènere. Al llarg de la visita s’analitza com la tecnologia ha servit a l’art i al feminisme, però sobretot com l’art ha pensat la tecnologia i com el feminisme l’ha subvertida.

Dades pràctiques

  • Duració: 45 minuts aprox.
  • Dirigit a: públic general.
  • Aforament màxim: 14 persones (segons normativa vigent per protocol COVID19.)
  • Dates: Diumenge 27 de juny 12h, (castellà i LSE), Diumenge 18 juliol, 12h (castellà), Diumenge 1 d’agost, 12h(castellà).

INSCRIPCIONS

Inscripción: ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de lunes a sábado de 9-20h).

EmailFacebookTwitterInstagram