IVAM Educació

Com naixen els objectes?

Dinamització col·laborativa de l’exposició “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global “, a IVAM Alcoi

Prenent el títol de l’obra del dissenyador italià Bruno Munari, Com naixen els objectes? proposa una visita dinamitzada per l’exposició “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global “. En un format innovador i adaptat a les necessitats actuals, els grups participants podran endinsar-se en el procés de creació d’un producte, connèixer les sorprenents fases del disseny i la producció d’alguns dels objetes que ens envolten.
Com naixen els objectes? Per a què? Ens plantejarem estes entre d’altres preguntes reflexionant sobre els materials, la funcionalitat, la sostenibilitat i l’estètica amb la qual està feta la nostra quotidianitat.

Dades pràctiques

  • Dates: 1 octubre – 22 gener.
  • Horari: de dimecres a divendres a en horari d’obertura de l’IVAM Alcoi, i en dissabte a excepció de les 12h. Reservació de 2 dies abans com a mínim.
  • Durada: 1 h aprox.
  • Dirigit a: tots els nivells d’Educació Primària, Secundària, Batxiller i d’ altres. L’activitat s’adaptarà metodològica i pedagògicament a les necessitats educatives especials dels grups de diversitat funcional i també a col·lectius en risc d’exclusió social.
  • Aforament màxim: 19 persones entre alumnat i professorat, en cada sessió.
  • Idioma: les reserves es poden fer valencià o castellà.
  • Disseny y mediació: Maria de los Llanos Iborra Candela.

INSCRIPCIONS I MÉS INFO

Per ordre d’inscripció prèvia de 2 dies mínims, al correu ivam@consultaentradas.com o al telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.)
Es prega puntualitat.

*Mesures de seguretat: Durant el curs escolar 2020-2021 oferim la possibilitat de visitar l’IVAM Alcoi fent del museu un entorn obert, acollidor i segur, complint amb totes les mesures de seguretat estipulades però sense deixar de banda la metodologia educativa, l’atenció pedagògica i la relació de confiança i afectes que considerem que han de brindar els equips educatius dels museus pel professorat i el seu alumnat, especialment en aquests moments tan vulnerables.

De cara al correcte funcionament de la visita i per desenvolupar-la amb total seguretat, totes i tots els assistents majors de 6 anys hauran de fer ús obligatori de la mascareta durant el temps de l’activitat. Es prega fer servir gel hidroalcohòlic abans i després de la mateixa. Es guardarà la distància de seguretat de més de metre i mig entre cada persona. D’emprar materials, aquests hauran estat en quarantena preventiva o hauran estat desinfectats abans i després de cada sessió i no podran ser compartits, quedant el seu ús circumscrit únicament a qui li siguen assignats.

*Maria de los Llanos Iborra Candela és una professional d’àmplia i reconeguda experiència i prestigi en matèria de la mediació educativa a través d’el patrimoni, participant en nombroses propostes turístiques i culturals per a famílies i grups diversos a la localitat d’Alcoi i localitats pròximes, incloent visites guiades i dinamitzacions d’exposicions de l’IVAM Alcoi per a públics diversos. Està formada en el disseny de materials divulgatius i didàctics de caràcter cultural amb l’aplicació educativa de materials sostenibles com a punt important en la seua metodologia.

EmailFacebookTwitterInstagram