Biblioteca i Centre de documentació

La Biblioteca i Centre de documentació de l’IVAM, especialitzada en art modern, té com a finalitat donar suport documental a totes les activitats de l’IVAM així com contribuir a la difusió de l’art modern posant a disposició d’estudiosos i investigadors tant les seues instal·lacions com els seus fons. És un servei d’accés lliure i gratuït.

La col·lecció està integrada per 50.400 documents, distribuïts en dos espais, el Dipòsit i la Sala de Lectura, amb 26 llocs disponibles per als usuaris.

HORARI:
dimarts de 10:00h. a 15:00h. i de 16:00h a 19:00h
dimecres, dijous i divendres: de 10:00h. a 15:00h.

Horario d’estiu (del 15 de maig al 15 d’octubre):
dimarts a divendres: de 10:00h. a 15:00h.
Agost: tancat

CONTACTE:
biblioteca@ivam.es
96 317 66 61 – 96 317 66 08 – 96 317 66 05

COM ACCEDIR A LA BIBLIOTECA DE L’IVAM
Per l’entrada d’Accés de personal de l’IVAM (porta lateral)
Per a la CONSULTA DELS FONS que es troben al Depòsit, es prega contactar amb antelació amb el centre : biblioteca@ivam.es

INFORMACIÓ

Des d’ací es pot accedir al catàleg de la Biblioteca de l’IVAM que permet consultar els títols. També es poden conéixer les normes d’ús i d’accés de la Biblioteca i el tipus de fons dels quals poden disposar els usuaris, tant llibres, com a revistes, monografies, vídeos, enregistraments d’àudio, cartells o manuscrits.

ACCÉS AL CATÀLEG VEURE
NORMES D’ÚS I ACCÉS VEURE
ELS FONS VEURE

Serveis

La Biblioteca de l’IVAM ofereix als usuaris una sèrie de serveis, entre els quals s’inclou la consulta en sala de més de 12.000 volums, l’accés a internet des dels equips informàtics de la sala de lectura o la possibilitat d’endur-se a casa els documents disponibles per al préstec, amb el requisit de disposar de carnet de la Biblioteca.

  • Consulta en Sala
  • Accés a Internet
  • Servei de Préstec i Reserves
  • Servei de reproducció
  • Servei d'Informació
EmailFacebookTwitterInstagram