La Biblioteca de l’IVAM

La Biblioteca de l’IVAM, especialitzada en art modern, té com a finalitat donar suport documental a totes les activitats de l’IVAM així com contribuir a la difusió de l’art modern posant a disposició d’estudiosos i investigadors tant les seues instal·lacions com els seus fons. És un servei d’accés lliure i gratuït.

La col·lecció està integrada per 50.400 documents, distribuïts en dos espais, el Dipòsit i la Sala de Lectura, amb 26 llocs disponibles per als usuaris.

Activitats a la biblioteca 2021-2022

La proposta de Lectura mutante és un programa d’activació de pràctiques de lectura entorn de les ressonàncies generades entre les exposicions de l’IVAM, els cossos que les transiten i la Biblioteca.

+MOGUDA! Xarrem i llegim: activacions i utopies lectores des de la biblioteca per a professorat de l’IVAM

Horari biblioteca:

dimarts de 10:00h. a 15:00h. i de 16:00h a 19:00h
dimecres, dijous i divendres: de 10:00h. a 15:00h.

Horario d’estiu (del 15 de maig al 15 d’octubre):

dimarts a divendres: de 10:00h. a 15:00h.
Agost: tancat

Per a la consulta de fons es recomana contactar prèviament amb el centre a través del mail: biblioteca@ivam.es

CORREU ELECTRÒNIC
biblioteca@ivam.es

TELÈFONS
96 317 66 61

FAX
96 317 66 03

 

COM ACCEDIR A LA BIBLIOTECA DE L’IVAM
Per accés de personal de l’IVAM

PETICIONS DELS FONS DE DEPÒSIT DE LA BIBLIOTECA
Per a consultar qualsevol dels fons situats en el depòsit, s’haurà de sol·licitar amb antelació d’un dia com a mínim, els exemplars requerits a través del compte de correu l’electrònic bilbioteca@ivam.es o directament en sala.

 

Des del 15 d’octubre de 2015, la Biblioteca disposa d’una nova sala d’exposicions, que s’ha habilitat per tal d’albergar activitats didàctiques i mostrar exposicions bibliogràfiques i documentals basades en els fons de la biblioteca i en els arxius d’artistes dipositats en el museu.

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3

INFORMACIÓ

Des d’ací es pot accedir al catàleg de la Biblioteca de l’IVAM que permet consultar els títols. També es poden conéixer les normes d’ús i d’accés de la Biblioteca i el tipus de fons dels quals poden disposar els usuaris, tant llibres, com a revistes, monografies, vídeos, enregistraments d’àudio, cartells o manuscrits.

*per a la consulta de fons especials, es prega avisar amb antelació a biblioteca@ivam.es

ACCÉS AL CATÀLEG VEURE CATÀLEG
NORMES D’ÚS I ACCÉS VEURE NORMES I ACCÉS
ELS FONS VEURE ELS FONS

Serveis

La Biblioteca de l’IVAM ofereix als usuaris una sèrie de serveis, entre els quals s’inclou la consulta en sala de més de 12.000 volums, l’accés a internet des dels equips informàtics de la sala de lectura o la possibilitat d’endur-se a casa els documents disponibles per al préstec, amb el requisit de disposar de carnet de la Biblioteca.

  • Consulta en Sala
  • Accés a Internet
  • Servei de Préstec i Reserves
  • Servei de reproducció
  • Servei d'Informació
EmailFacebookTwitterInstagram