Trobada-Conversa Galeries 1989.

DIMARTS, 17:30 H. Galeria 3

21 Maig 2019

GRATUÏT. FINS A COMPLETAR AFORAMENT

Dins del procés de treball desenvolupat pel Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.), la galeria 3 de l’IVAM es converteix en espai no solament expositiu sinó també en un lloc de trobada i d’investigació per a l’activació de la pròpia mostra centrada en l’origen de l’IVAM i el context cultural i artístic d’aqueix moment. Per a això, dimarts que ve 21 de maig, tindrem una trobada amb Nicolás Sánchez Durá, Nacho Agraït i Víctor Segrelles, moderat per Teresa Millet.

En aquesta trobada oberta al públic el C.I.C. pretén treballar i indagar amb Nicolás Sánchez Durá, Nacho Agraït i Víctor Segrelles sobre el context galerístic durant l’any de naixement de l’IVAM.

El Centre d’Investigacions Col·laboratives (C.I.C.) es planteja com un espai de treball constituït per un grup d’investigació que desenvolupa processos i metodologies híbrides d’estudi i anàlisis vinculades amb la programació del museu així com amb la seua col·lecció. Al seu torn, aquest lloc es converteix també en un espai de formació amb una aproximació tant a l’àmbit teòric com al pràctic de les labors realitzades per i des del museu, incloent també la presència de pro­fesionals convidats que complementaran els processos del museu i ajudaran a generar un territori en el qual desenvolupar processos d’experimentació i assaig.

galeria G3

  • Planta -1
  • Planta B
  • Planta 1
  • Planta 2
  • Planta 3
EmailFacebookTwitterInstagram