Taller Gent i cases i gent…

TALLER FAMILIAR DELS DIUMENGES

12 Març 2017 - 04 Juny 2017

Gratuït

Gent i cases i gent és un taller en què les famílies reflexionaran sobre el significat social de l’habitatge com a necessitat humana, formularan objectius i desitjos de millora i construiran la seua pròpia casa amb blocs gegants de cartró en una activitat lúdica i al mateix temps compromesa amb la realitat que ens envolta.

Quina és la proposta del taller?
Partint de la visita dialogada a “La casa. Crónica de una conquista de Daniel Torres” reflexionarem sobre l’evolució de l’habitatge centrant-nos en la seua vessant més humana i fomentant la relativització i l’empatia així com la creativitat i la cooperació entre famílies en una divertida activitat que finalitzarà amb la construcció consensuada d’una casa de rajoles de cartró i altres materials.

Què es treballarà al taller?
L’activitat està estructurada en tres parts, iniciant-se amb la visita dialogada a l’exposició “La casa. Crónica de una conquista de Daniel Torres” en la que conversarem sobre els canvis en les llars a través de les èpoques i que servirà d’introducció a un breu taller reflexiu entorn de les distintes realitats socials de la vivenda tenint en compte variables econòmiques, polítiques o culturals. Buscarem així, a més d’enriquir la nostra visió del món, proporcionar una major perspectiva i empatia cap a situacions menys afavorides. En l’última part del taller desenrotllarem un dels jocs més tradicionals i reeixits de tots els temps “la casa” i en la seua construcció es fomentarà la creativitat, la imaginació i la cooperació entre les famílies.

A qui va dirigit?
A públic familiar de totes les edats. L’activitat es recomana per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys. L’aforament és de 25 persones i l’entrada d’adults està limitada a un màxim de dos adults per xiquet/a.

Qui l’imparteix?
En Críos&Roll ens dediquem a l’oci familiar, la gestió cultural i altres activitats per a xiquets i xiquetes. Promovem valors, no demonitzem la tecnologia i creiem en un oci gaudible per xicotets i grans. Totes les nostres accions es fonamenten en els pilars de l’autonomia, la lliure elecció i el respecte a la infància.

Què duració té?
L’activitat es compon d’una visita de mitja hora a l’exposició i un taller d’una hora de duració.

Quan?
Diumenges del 12 de març al 4 de juny de 2017 a les 12:00 h (excepte el 19 de març)

Més informació
Telèfon 963176653
Mail: jose.martinez@ivam.es

Inscripcions
És necessari inscriure’s 15 minuts abans del començament de la visita en l’aparador situat en el Hall d’entrada de l’IVAM. Places limitades (es seguirà l’ordre d’inscripció)

Col·labora

Obra social La Caixa

EmailFacebookTwitterInstagram