Signem la Col·lecció de l’IVAM

Càpsules audiovisuals de les obres mestres del museu per a persones sordes

14 Abril 2020 - 30 Agost 2020

Gratuït

Sota el ferm propòsit d’arribar a tots el públics possibles i estendre la via d’accessibilitat de l’IVAM, presentem el projecte Signem la Col·lecció d’l’IVAM. Càpsules audiovisuals de les obres mestres del museu per a persones sordes, creat en col·laboració amb Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD C.V.), amb què el volem apropar el coneixement de la col·lecció de l’IVAM a la comunitat sorda.

En còmodes clips de vídeo presentem una selecció d’obres clau del museu, com també als seus artistes i el moment històric en què van ser creades, gràcies a una llista de reproducció al canal de YouTube de l’IVAM. Signem la Col·lecció de l’IVAM és un projecte dirigit a el conjunt de la comunitat sorda, tant a través de la llengua de signes com de subtítols, que compta per a això amb una persona sorda especialista en llengua de signes gràcies a la col·laboració de FESORD C.V. i amb música original creada per DJ Biano, específicament, per a l’IVAM.

La Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD CV) és una organització no governamental, sense ànim de lucre, fundada el 26 d’agost de 1978. Treballen per la defensa i l’apoderament de totes les persones sordes i les seues famílies respectant la seua identitat , la seua llengua i la seua cultura; de l’enfortiment de la seua xarxa d’associativa; de la defensa i protecció de l’ús de les llengües de signes com un dret fonamental.

Un projecte del Departament d’Educació de l’IVAM i Fesord
Música: Biano
Gràfica: Migue Martí
Vídeo: Impactant
Més informació: educacio@ivam.es

 

Col·labora:

Col·labora

Obra social La Caixa

EmailFacebookTwitterInstagram