RESSÒ III Trobada oberta sobre educació i mediació en museus. Parlem de mediació?

Dimarts 27 de març a les 18.00 hores

27 Març 2018

Gratuït

Col·labora:

Ressò són trobades obertes sobre educació i mediació que es venen celebrant a l’IVAM des del Departament de Didàctica. A l’anterior sessió va sorgir la necessitat de parlar sobre les diferents perspectives que tenim de la mediació, des de la performance, des de la intervenció social, des de l’educació, des de la història de l’art… o totes juntes.

Reflexionarem sobre les pràctiques desenvolupades al museu i aprendrem d’altres professionals de la mediació procedents d’altres centres convidats.

Per a aquesta tercera edició, hem convidat a 4 mediadores que estan desenvolupant el seu treball en diferents llocs del territori espanyol per compartir els seus punts de vista sobre el tema plantejat: la mediació.

Participants:

Dolors Juárez. Codirectora i membre d’Experimentem amb l’ART (Barcelona).
Doctora en Belles Artes por la UB, transitant entre l’art i l’educació.

Beatriz Martins. Sócia fundadora de AMECUM Associació de Mediadoras Culturales de Madrid i cofundadora del Colectivo La Liminal.

Jodie Dinapoli. Especialista en educació en entorns artístics i museus, creadora del Projecte Creixem al Carme (València).

Luis Noguerol. Mediador cultural de Culturama i Lambda, i membre d’AVALEM (Associació Valenciana d’Educadors de Museus i Patrimonis).

 

Col·labora

Obra Social La Caixa

EmailFacebookTwitterInstagram