Recreo Valencia Art Book Fair 3a edició

21, 22 i 23 Octubre 2022

Entrada lliure fins a completar aforament

Open Call obert fins al 15 de Juliol.

El divendres 21 d’octubre de 2022 donarà principi la tercera edició de Recreo Valencia Art Book Fair amb la col·laboració de l’IVAM Centre Julio González, que es converteix en la nova seu de la fira.

Prop de seixanta expositors de caràcter local, nacional i internacional completaran una presència selecta d’editorials, col·lectius, revistes, fires, universitats i projectes autoeditats que faran d’aquesta edició un esdeveniment memorable.

La fira pretén consolidar un espai d’intercanvi, producció i representació, participar de la dinamització cultural de València i donar suport al desenvolupament d’una xarxa internacional d’agents creatius. Recreo busca generar un espai obert i col·laboratiu que permeta representar i visibilitzar a creatius emergents i establits en el camp de les publicacions i les arts visuals.

A més de l’extensa selecció participants, la fira es complementarà amb un programa paral·lel d’activitats, una sèrie de conferències, presentacions, exposicions i tallers que es revelarà a principis de setembre.
Després de l’èxit de les seues dues primeres edicions, una gran varietat d’editors i artistes independents es donaran cita del 21 al 23 d’octubre en Recreo, cita imprescindible per als amants del llibre i de l’edició.

Recreo és una iniciativa d’Handshake (Rubén Montesinos i Jaime Sebastián) i Santanasantana (Aythami Castellano i Iván Santana). Els organitzadors busquen oferir una alternativa jove en el context de les fires del llibre i l’art imprés i cobrir l’ampli espectre existent en el panorama de les publicacions impreses, atraient així mateix el talent internacional.

Més informació: www.recreoartbookfair.es

imatges

EmailFacebookTwitterInstagram