Recorregut per la Ciutat Fallera en el marc de l’exposició “Cardiograma. Lola Lasurt”

Dissabte, 12.00 h. Recorregut per la Ciutat Fallera

22 Maig 2021

Inscripció prèvia. Aforament limitat

Amb motiu de l’exposició Cardiograma de l’artista Lola Lasurt, proposem una visita a la Ciutat Fallera de València, acompanyats per Iván Esbrí, responsable del Centre de Documentació del Gremi Artesà d’Artistes Fallers, en què es visitaran el Museu del Gremi i alguns tallers d’artistes fallers.

Durant el recorregut pels tallers coneixerem en major profunditat, de la mà dels artistes, la tradició i la tècnica que envolta el treball artesanal vinculat al món de les falles, enteses com a una festa que constitueix un exercici de diagnòstic col·lectiu. Cada any responen a l’actualitat sociopolítica més immediata i que, enguany, es troben en suspensió per la pandèmia.

Al museu, visitarem el lloc que normalment ocupa el ninot Democràcia, obra de l’artista faller José Azpeitia, que l’artista va demanar traslladar a la Galeria 6 de l’IVAM com a peça central de l’exposició Cardiograma.

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

EmailFacebookTwitterInstagram