Recorregut per la Ciutat Fallera

Dissabte, 12.00 h. Recorregut per la Ciutat Fallera

22 Maig 2021

Amb motiu de l’exposició Cardiograma de l’artista Lola Lasurt, proposem una visita a la Ciutat Fallera de València, acompanyats per Iván Esbrí, responsable del Centre de Documentació del Gremi Artesà d’Artistes Fallers, en què es visitaran el Museu del Gremi i alguns tallers d’artistes fallers.

Durant el recorregut pels tallers coneixerem en major profunditat, de la mà dels artistes, la tradició i la tècnica que envolta el treball artesanal vinculat al món de les falles, enteses com a una festa que constitueix un exercici de diagnòstic col·lectiu. Cada any responen a l’actualitat sociopolítica més immediata i que, enguany, es troben en suspensió per la pandèmia.

Al museu, visitarem el lloc que normalment ocupa el ninot Democràcia, obra de l’artista faller José Azpeitia, que l’artista va demanar traslladar a la Galeria 6 de l’IVAM com a peça central de l’exposició Cardiograma.

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

EmailFacebookTwitterInstagram