“Pinazo s’anima a casa!”

Proposta familiar de dibuix i stop motion

14 Abril 2020 - 30 Agost 2020

Gratuït

Mitjançant l’adaptació digital del nostre taller “Pinazo s’anima a l’IVAM!”, a temps de confinament, aprendrem a realitzar la nostra pròpia seqüència animada amb tots els personatges que imaginem, i que podrem dibuixar inspirats en la gestual tècnica de l’pintor valencià Ignacio Pinazo.

Aquesta proposta ens anima introduir-nos en la figura de l’revolucionari pintor valencià per activar la creativitat de les xiquetes i els xiquets, conèixer tècniques noves per utilitzar en els nostres propis dispositius mòbils (telèfons o tablets), despertar noves sensacions tàctils a partir d’l’ús de la sorra i el paper o comprendre la seqüencialització d’accions en la producció cinematogràfica. Això sí, sempre a través de el joc en família, amb tècniques de l’animació, stop motion i dibuix animat.

Sota el hastag #IVAMenpijama, el departament d’educació de l’IVAM presenta un paquet de projectes educatius i lúdics, de caràcter artístic, per portar el museu a casa i no deixar d’aprendre, gaudir i divertir-se.

Dirigit a: públic familiar amb xiquetes i xiquets a partir de 6 anys.
Disseny i Readaptació: Emilio Martí López.
Més informació: educacio@ivam.es

Col·labora:

Col·labora

Obra social La Caixa

EmailFacebookTwitterInstagram