+MOGUDA! La biblioteca per al professorat

Xarrem i llegim: activacions i utopies lectores des de la biblioteca per al professorat

15 Desembre 2021 - 01 Desembre 2022

«Moguda! La biblioteca escolar itinerant de l’IVAM en el barri» amplia el seu abast i els seus espais amb aquesta iniciativa d’un fons permanent per a professorat. «+Moguda!» pretén servir d’inspiració per a portar l’art contemporani a les aules, impregnant la mirada de l’alumnat a partir de lectures especialitzades per als docents. Situats en el mateix cor de la Biblioteca i Centre de Documentació del museu valencià, seixanta-cinc nous fons enriqueixen aquest projecte bibliogràfic que posa el focus en el professorat, amb l’art contemporani i l’educació com a detonants de moments d’aprenentatge compartit i lectures d’aplicació pràctica.

El professorat de tot el territori valencià pot sol·licitar gratuïtament el carnet de la Biblioteca de l’IVAM, que dona accés als llibres que componen «+Moguda!» i a la resta de la biblioteca del museu durant l’horari d’obertura d’aquesta.

«+Moguda! La biblioteca per al professorat», és una eina viva des de la qual gaudir, compartir i enriquir la pràctica docent. Per això comptarà amb una activació trimestral de la mà d’especialistes de l’educació, de la literatura o de les arts.

Coneix el programa i apunta’t a les activacions de «+Moguda! La biblioteca per al professorat», perquè el professorat, en l’IVAM… es mou!

Inscripcions i informació: educacio@ivam.es

1a activació de «+Moguda! La biblioteca per al professorat»

«Este llibre no és un zombi»: El trident creatiu docent/aula/biblioteca

Inaugurem «+Moguda! La biblioteca per al professorat» amb una sessió per a compartir i explorar les possibilitats que ens ofereix la lectura en els processos d’aprenentatge de la infància i la joventut, en llocs tan diversos i especials com les aules o… la biblioteca d’un museu!

A càrrec de: Fani Grande*

  • Quan: 15 de desembre 2021 a les 17:30h
  • On: Biblioteca de l’IVAM
  • Inscripción: educacio@ivam.es

* Fani Grande és escriptora, guionista de televisió i experta en comunicació. Ha treballat en cinema, teatre, ràdio, televisió, premsa en paper i digital, i en centres educatius. Imparteix cursos per a millorar l’oratòria i sobre com parlar en públic. També fa tallers sobre marca personal, l’ús ètic de les xarxes socials i d’escriptura creativa. Li encanta fer xarrades sobre foment lector i l’ofici d’escriptora.

Col·labora

EmailFacebookTwitterInstagram