“Els clevills del NO. Revertint les possibilitats i prohibicions del museu.” Inventari. Poliglotia

Acció del programa de Inventari Poliglotia (pensar en comú el museu)

18 Maig 2022

El grup que conforma el projecte Inventari (pensar en comú el museu) proposa obrir al públic el seu procés creatiu i de reflexió compartint dos activitats pròpies, pensades i dissenyades en el marc del Dia Internacional dels Museus. L’objectiu oferir i visibilitzar part del procés de treball a tota la ciutadania que hi estiga interessada.

Es pot entrar amb paraigua al museu?, i amb objectes punxants?, amb armes?, amb antiguitats?, per què?, què és el que es pot fer i el que no es pot fer en el museu?, per què hi ha tanta prohibició en espais com l’IVAM?

Una instal·lació d’elements visuals i sonors serveix al grup que conforma el projecte Inventari (pensar en comú el museu) per a reflexionar sobre els límits i les fronteres que el museu planteja als visitants de manera conscient, però també de manera aparentment innata. A partir de la creació d’un espai de denúncia propositiva a les parets de l’IVAM, i mitjançant un micròfon obert, es planteja una acció al llarg de la jornada del 18 de maig en què es convida el públic a participar per a proposar quins són els límits i les prohibicions del museu… o quins voldríem que foren (o no!). La jornada tindrà un tancament de caràcter més performatiu amb la lectura de les aportacions arreplegades dels visitants a càrrec dels integrants del grup del projecte.

Horari de l’acció: 10.00-19:00h *accés lliure
Horari de l’acció performativa: 19:00h
Sense inscripció prèvia

EmailFacebookTwitterInstagram