“Cossos en (in)acció!”

Proposta educativa per a joves i XXSS

14 Abril 2020 - 30 Agost 2020

Gratuït

La readaptació en línia de el projecte “Cossos en acció!”  que es realitzava a les sales de l’exposició “Temps convulsos. Històries i microhistòries en la col·lecció de l’IVAM” proposa, en el seu nou format, accions artístiques en dues direccions: en primer lloc, pren cos com un dossier formatiu per a professorat, documentant temàtiques com el gènere i la identitat i, en segon lloc, serveix de reptes d’acció creativa per a joves a les xarxes socials de l’IVAM. d’aquesta manera l’espai educatiu traspassa les parets de l’museu i de les aules per accionar en un espai virtual a què qualsevol pot accedir des de casa.

Aquest projecte centra el seu àmbit d’acció en l’exposició “Temps convulsos. Històries i microhistòries en la Col·lecció de l’IVAM “. Partint d’accions i dinàmiques educatives de caràcter crític i reflexiu pretén fomentar el pensament crític en els joves.

Sota el hastag #IVAMenpijama, el departament d’educació de l’IVAM presenta un paquet de projectes educatius i lúdics, de caràcter artístic, per portar el museu a casa i no deixar d’aprendre, gaudir i divertir-se.

Dirigit a: professorat d’ESO i Batxiller i a jovens entre 14 i 18 anys.
Disseny i Readaptació: Culturama S.L.
Més informació: educacio@ivam.es

Dossier per a descarregar

Col·labora:

Col·labora

Obra social La Caixa

EmailFacebookTwitterInstagram