Conversa entre Lorenzo Sandoval i Tono Vizcaíno

DIJOUS, 19.00 H. AUDITORI CARMEN ALBORCH

06 Maig 2021

Inscripció prèvia. Aforament limitat Streaming mitjançant el canal de Youtube de l’IVAM

Conversa amb motiu de l’obertura de l’exposició Indústria / Matrius, trames i sons, a càrrec de Lorenzo Sandoval, artista i curador, i Tono Vizcaíno, arqueòleg i gestor del patrimoni.

L’exposició és una proposta de caràcter híbrid que se situa entre la creació d’un arxiu i un projecte artístic. El seu objectiu és oferir una lectura —necessàriament parcial— del patrimoni industrial valencià basat en allò que és sonor, immaterial i els moviments socials.

Durant la conversa, ens presentaran aquest proposta desenvolupada mitjançant la recopilació de sons, processos, imatges, vídeos, música, peces d’art i discursos vinculats a les fàbriques en el seu context original d’ús. Així mateix, analitza el perquè del seu abandonament i la reconversió en espais patrimonials. També se centra particularment en els usos proactius del patrimoni industrial impulsats per la ciutadania, constituïts ja en un procés de memòria que queda obert a la negociació a noves lectures. Aquesta activació permet generar ferramentes conceptuals per a comprendre el passat, el present i el futur de la història del treball i les seues relacions amb la cultura.

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

EmailFacebookTwitterInstagram