Absalon / Cellule n°2, 1991. Centre national des arts plastiques. Paris-La Défense (France) © Estate Absalon / Cnap / crédit photo : Yves Chenot

Conversa entre Guilleaume Désanges i François Piron

Dimecres, 19:00 h. Auditori Carmen Alborch

24 Març 2021

Inscripció prèvia. Aforament limitat Streaming mitjançant el canal de Youtube de l’IVAM

Conversa entre Guillaume Désanges i François Piron, comissaris de l’exposició Absalon, Absalon.

L’exposició de l’artista conegut com a Absalon (Israel, 1964 – França, 1994), coproduïda per l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i el CAPC, Musée d’Art Contemporain de Bordeus, té dos objectius principals: per una banda, deixar patent la contribució crucial d’aquest artista al discurs de l’art produït en la dècada dels anys noranta; i per una altra banda, establir un diàleg entre els seus creadors i les seues línies conceptuals i les d’alguns artistes com Robert Gober, Laura Lamiel o Mona Hatoum, o amb el treball d’artistes contemporanis com Myriam Mihindou o Dora García.

Durant la conversa, els dos comissaris, mitjançant dos projectes d’Absalon seleccionats per a l’exposició i els diàlegs establerts amb els altres artistes, proposen la reinterpretació de la fredor de les formes minimalistes amb un vocabulari emocional i afectiu, que emfatitza la soledat de la vida i les relacions, així com la relació amb el cos humà, la malaltia, la precarietat i la finitud de la vida.

INSCRIPCIONS:

Es requereix reserva prèvia en ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h).

imatges

EmailFacebookTwitterInstagram