Conferència “Travessant fronteres: el món de Mona Hatoum”, a càrrec de José Miguel G. Cortés

DIJOUS, 19.00 H. AUDITORI CARMEN ALBORCH

03 Juny 2021

Inscripció prèvia. Aforament limitat

José Miquel G. Cortés, comissari de l’exposició Mona Hatoum, imparteix una conferència que versarà sobre aquells aspectes de l’obra de l’artista d’origen libanés que tenen relació amb la superació dels límits i les fronteres estàtiques. S’hi analitzarà tant el que és referent a aspectes temàtics, com al qüestionament de les identitats o, fins i tot, la diversitat de materials utilitzats en les seues instal·lacions. El treball de Mona Hatoum aposta per plantejaments fluids o porosos que generen actituds i posicionaments més oberts i incloents, tendents al qüestionament o les contradiccions: la precarietat i la inestabilitat, el que és ambigu i paradoxal o la memòria i la identitat són alguns dels més significatius.

José Miguel G. Cortés és professor de Teoria de l’Art a la Facultat de Belles Arts de la UPV. Va ser director de l’IVAM entre setembre 2014 i setembre 2020 i ha publicat diversos llibres i comissariat nombroses exposicions d’artistes moderns i contemporanis.

INSCRIPCIONS

Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h.).

imatges

Mona Hatoum / A Pile of Bricks, 2019. © Mona Hatoum. Photo © White Cube (Theo Christelis)
EmailFacebookTwitterInstagram