Cicle RADICANTES

25 Octubre 2021 - 30 Octubre 2021

INSCRIPCIÓ PRÈVIA. AFORAMENT LIMITAT

(間)

Ma és un terme japonés que podria traduir-se per pausa, espai, obertura o interval.

En canvi, a diferència del sentit del buit (Mu) el Ma és un espai conscient, eixe espai estaria ple d’energia i podria induir a un estat en què és possible apreciar l’expansió de l’espai i del temps. En eixe sentit el buit del Ma és un espai de potencialitat.

En aquesta edició, el cicle Radicantes s’endinsa en el “Ma“. Tres artistes comparteixen amb nosaltres les seues pròpies pràctiques del Ma, Carme Torrent, Dd Dorvillier i Quim Bigas. Bigas se situa en el lloc del Ma, el lloc de l’entre, i ofereix un espai de relació i consciència. Ens hi proposen tres espais que actuen com generatrius i acaben per difuminar els límits de les coses.

La pràctica Tocando visiones, de Carme Torrent i Silvia Zayas, explorarà els llocs de trànsit, deixant que emergisquen situacions polifòniques que no busquen ser definides ni ser productives, sinó que generen un temps d’atenció espontània, d’atenció obliqua, de vidència.

Dd Dorvillier al costat de Quim Pujol, reactivaran les pràctiques Automatic writting i The green danse com a eines d’investigació, combinant-les amb el seu
treball desenvolupat en Unttitled landscapes.

Quim Bigas proposa una pràctica que inclou el -entre de la comunicació, de la traducció o de la reformulació d’allò que veiem o allò que entenem. El -entre existent en el llindar entre conceptes, entre persones, entre objectes, entre energies, entre entres.

El procés de treball de les pràctiques s’obrirà al públic durant la setmana del 25 al 29 d’octubre, de 10h a 13h.

El dissabte 30 d’octubre, a les 18h, es realitzarà una mostra de les tres pràctiques.

Per a més informació sobre les artistes i les seues propostes descarregueu el PDF.

EmailFacebookTwitterInstagram