Cicle RADICANTES: Grup de treball amb Quim Bigas

15 Setembre 2021 - 30 Octubre 2021

INSCRIPCIÓ PRÈVIA. AFORAMENT LIMITAT

(間)

Ma és un terme japonés que podria traduir-se per pausa, espai, obertura o interval.

En canvi, a diferència del sentit del buit (Mu) el Ma és un espai conscient, eixe espai estaria ple d’energia i podria induir a un estat en què és possible apreciar l’expansió de l’espai i del temps. En eixe sentit el buit del Ma és un espai de potencialitat.

En aquesta edició, el cicle Radicantes s’endinsa en el “Ma“. Tres artistes comparteixen amb nosaltres les seues pròpies pràctiques del Ma, Carme Torrent, Dd Dorvillier i Quim Bigas. Bigas se situa en el lloc del Ma, el lloc de l’entre, i ofereix un espai de relació i consciència. Ens hi proposen tres espais que actuen com generatrius i acaben per difuminar els límits de les coses.

Per a la proposta de Quim Bigas, es conformarà un grup de treball de 15 persones interessades en el cos com a instrument de creació. El grup s’activarà al mes de setembre fins a l’última setmana d’octubre. Aquest grup treballarà juntament amb ell a partir dels processos i pràctiques de les altres dues artistes i del seu propi imaginari, tot compartint un context de pràctica físic que es mourà entre allò discursiu, la divagació i allò concret.

Des del 15 de setembre al 4 d’octubre, sessions en línia a mode de correspondència entre les persones participants. Durant la setmana del 4 al 9 d’octubre i la setmana del 25 al 30 d’octubre el treball serà presencial de 10 a 13h.

Les persones interessades a formar part del grup de treball amb Quim Bigas han d’inscriure’s en ivam@consultaentradas.com acompanyant unes lletres de motivació.

Per a més informació sobre les artistes i les seues propostes descarregueu el PDF.

EmailFacebookTwitterInstagram